Emma Lidman

Oscar Wilde

Publicerad 2015-03-06 09:55:00 i My Life Down Under,

På skolan Bookshop säljer dom en hel drös med klassiker att läsa. Jag har köpt Oscar Wildes Picture of Dorian Grey och är helt förälskad i hans språk, sätt att skriva och fantasi. Jag hittade också ett citat av honom som jag på något vis finner tröstande. Det är okej att drömma och ännu viktigare; det är okej att följa sina drömmar. 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2015-03-06 18:01:31

Kvinnans styrka ligger just i det att man inte kan förklara den. När folk är överens med mig har jag alltid en känsla att jag måste ha fel. Egna framgångar är uppmuntrande, men andras misslyckanden är inte att förakta. Det finns bara en sak i världen som är värre än att folk pratar om en och det är att de inte pratar om en...Oscar Wilde finns det massor med citat av. Han såg livet på ett lite annat vis än människor normalt gör. En fantastisk personlighet, så njut av hans språk och begåvade böcker....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mitt namn är Emma och jag är en rätt halvdryg tjej som ursprungligen kommer från Gävle men numera bor i Australien för att plugga till en Bachelor's Degree i Multimedia Journalism. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om bloggar men mitt syfte med att ha en är främst att mina nära och kära ska få följa mig och mitt liv i Australien men också för att jag ska få skriva av mig eftersom det är mitt sätt att organisera kaos i mitt huvud. Men alla nyfikna är självklart välkomna att läsa!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela