Emma Lidman

Quotes

Publicerad 2014-08-29 16:01:00 i Thoughts Written Down,

Personligen avskyr jag när folk lägger ut en selfie på sig själv och skriver en låttext eller intspirerande citat nedanför. Jag gjorde det själv - när jag var 14! Vill du lägga ut en selfie så lägg ut en selfie, få lite uppmärksamhet. Det är ingenting att skämmas över, alla människor behöver uppmärksamhet. Men försök inte lägga till ett citat för att få det att verka som att du ville inspierar folk när du egentlige vill ha likes. 
 
Jag älskar citat. Jag finner det inspirerande och blir peppad (förutom när det ligger ett citat under en selfie då). Jag följer thegoodvibe på både instagram och facebook. Så ibland träffar ett citat så jävla rätt för situationen man befinner sig i. Innan jag skulle flytta till Australien var jag lite osäker. Gör jag rätt val? Är jag dum i huvudet som gör det här? Har jag tappat verklighetsuppfattningen? Vem tror jag att jag är, har jag fått storhetsvansinne? Är jag säker på att jag vågar följa mina drömmar? 
 
Då, under den tiden när jag hade tusen tankar som gjorde mig osäker, så fann jag citat väldigt lugnande. Även när jag mår dåligt så är citat en bra grej för mig att läsa. Precis som att lyssna på ett riktigt bra lyrics så kan en mening från en random människa träffa en rakt in i hjärtat. Så här är några av mina favoriter, som fick mig att tveka lite mindre.
 
 
Och min favorit
 
 
 

Om

Min profilbild

Mitt namn är Emma och jag är en rätt halvdryg tjej som ursprungligen kommer från Gävle men numera bor i Australien för att plugga till en Bachelor's Degree i Multimedia Journalism. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om bloggar men mitt syfte med att ha en är främst att mina nära och kära ska få följa mig och mitt liv i Australien men också för att jag ska få skriva av mig eftersom det är mitt sätt att organisera kaos i mitt huvud. Men alla nyfikna är självklart välkomna att läsa!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela