Emma Lidman

Uttråkad

Publicerad 2014-07-31 07:08:00 i My Life Down Under,

Ja, det händer faktiskt att man blir uttråkad här. Även om det kanske inte ser ut som det. Idag skulle jag ha en tutorial vid 4 men den är inställd så jag har verkligen ingenting på schemat denna dag. Jag har försökt underhållt mig själv hela dagen men nu börjar jag ge upp. Vid nio vaknade jag, vid tio gick jag upp och duschade. Blåste håret (vilket man egentligen inte behöver göra här eftersom håret torkar så fort ändå), plattade håret (händer inte heller så ofta här), smikade mig osv. Sedan drack jag kaffe och försökte reda ut min timetable som är helt kaos och jag fattar inte hur jag ska få ihop alla mina lectures, tutorials osv. Sedan tvättade jag. Läste lite i solen. Ja ni hör ju vilket långtråkig dag. Om det ens finns någon som fortfarande läser det här inlägget måste det nästa betyda att ni är lika uttråkade som mig.. 
 
Men det kanske är lite bra att vara uttråkad också så hjärnan hinner bearbeta allt som händer hela tiden. Det är så många intryck och så mycket information man måste ta in hela tiden. Men har man adhd så har man. Jag blir rastlös efter fem minuters oplanerad tid. 
 
Imorgon verkar det i alla fall som att vi ska prova på att dyka! Om jag tycker det är så roligt som min kära vän Amanda påstår att det är så tänkte jag ta dykarcertifikat. Det betyder alltså att jag skulle få dyka i stora barriärrevet ! 
 
 

Om

Min profilbild

Mitt namn är Emma och jag är en rätt halvdryg tjej som ursprungligen kommer från Gävle men numera bor i Australien för att plugga till en Bachelor's Degree i Multimedia Journalism. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om bloggar men mitt syfte med att ha en är främst att mina nära och kära ska få följa mig och mitt liv i Australien men också för att jag ska få skriva av mig eftersom det är mitt sätt att organisera kaos i mitt huvud. Men alla nyfikna är självklart välkomna att läsa!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela